duminică, 3 octombrie 2010

Review: Dermasel Peeling Mask

Pornisem la farmacie cu gandul sa imi iau masca Dermasel cu trandafiri dar din pacate nu aveau. M-am reprofilat repede la una dintre cele existente-> masca exfolianta. Mare greseala. Nu imi place deloc.
Are consistenta ca de argila, acesta fiind al trei-lea ingredient, fiind urmat de asa-zisele particole exfoliante: "praful" de sambure de caisa. Acesta este foarte departe de un praf, particolele fiind foarte mari si abundente au reusit sa imi produca si o zgarietura superficiala, deci mare atentie, daca folositi aceasta masca nu masati cu prea mult zel.
Nu hidrateaza dar nici nu usuca cu toate ca as fi preferat sa hidrateze deoarece tratamentele antiacneice cu acizi si alte minunatii imi usuca tenul. Are intradevar minerale din marea moarta sic ateva extracte naturale de ananas si salcie.
Despre miros pot sa va zic ca mi-a lasat o impresie proasta dinainte de-a folosi efectiv masca.Mie imi aduce aminte de un fel de ananas stricat...un miros sintetic de ananas stricat, groaznic! Lasa pe piele un usor strat lucios deci nu, nu imi place, cu toate ca vreau o stralucire naturala care e departe de ceea ce face acest produs.
De exfoliat...pot sa zic ca a indepartat putin cojitele inestetice cu care m-am ales dupa folosirea excesiva a cremei Efaclar duo despre care va voi povestii intr-o postare viitoare.

Per total sunt mai multumita de exfoliantul de la elmiplant care are tot particole din samburi de casie doar ca sunt mai fine si putin mai rare si cu toate ca unul din ingredietnele principale este petrolatum, resusete macar sa imi hidrateze tenul, oarecum.
Dar mi-am invatal lectia am nevoie de o crema hidratanta de zi(pe care o voi achizitiona in curand) si de un exfoliant oarecum purifiant.

2 comentarii:

  1. Eu am avut o alta varianta a acestei masti si am fost multumita de rezultat in cazul meu a fost vorba de o masca film.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bun venit pe blog Not Beautiful Enough! De la tine am aflat de mastile dermasel, dar din pacate nu am fost la fel de norocoasa in alegerea tipului de masca.

    RăspundețiȘtergere